Pothuajse të gjithve na ka ndodhur të shohim aksidente si nëpër rrugë por dhe kur bëhet fjalë për F1 ose MotoGP të cilat kanë tërhequr gjithmonë audiencën e publikut. Pamjet që kanë ndodhur në këto gara janë tepër shokuese.