Prej kohësh, Paris Hilton dhe Lindsay Lohan nuk kanë raport të mirë me njëra-tjetrën. Madje disa video të bëra virela e kanë treguar më së miri këtë.Deklaratat e tyre për njëra-tjetrën janë të shumta, madje Paris e ka quajtur aktoren e famshme edhe gënjeshtare patetike.

Kjo pasi Lohan ka pohuar se Hilton e ka goditur atë me një pije duke i lënduar krahun, siç mund ta shihni edhe në videon e mëposhtme.Që prej asaj kohë asgjë nuk ka ndryshuar. Teksa ishte i ftuar në emisionin e moderatorit të njohur, Andy Cohen, Paris i “hodhi më shumë benzinë zjarrit”.