Ish-kryeministi Sali Berisha ka shpërndarë një video ku tregohet se si ndotet deti i pastër i Jugut nga ujërat e ndotur. Por duket se Berisha është futur në kurth nga turisti pasi kjo është një video e vjetër dhe jo e momentit.

Statusi i Berishës :

Nje miredita ne vend te miremengjesit, nga turisti dixhital nga Saranda per Noriegen! sb


Ndotja e Sarandës by gazetar-dualajm