Një burrë dhe një grua kanë thyer monotoninë duke kërcyer së bashku.

Të dy kanë dhuruar një vallëzim fantastik pa asnjë kompleks, në një nga banjat e Kosovës.

Nën tingujt e një kënge ritmike çifti vallëzojnë dhe nga mesi i këngës i thonë njëri-tjetrit se do ta shohin vetën në rrjetet sociale.