Një ngjarje e pazakontë i ka ndodhur një grupi ekspolruesish në oqeanin atlantik. Ata kishin dal me disa varka dhe po vëzhgonin delfinët. Delfinët po dhuronin spektakël falas kur papritur njëri prej tyre në një hedhje të gjatë kërceu sipër varkës. 

Shumica e njerëzve që ndodhoshin në varkë u trembën shumë ndërsa njëri nga vendasit ju afrua dhe me ndihmën e disa burrave të tjerë arritën që ta lëshonin sërish delfinin në det.

https://www.youtube.com/watch?v=IGf6yOKwqzg&feature=youtu.be