Djali në video duket që është pak si shumë topolak dhe në hedhjen e tij në pishinë ai ka shkaktuar një “tërmet të vogël antropogjen”.

Uji është ngritur në ajër dhe askush s’ka guxuar t’i bashkohet në pishinë djalit. Kjo video është shpërndarë masivisht në rrjetet sociale dhe komentet kanë qenë të pafundme.

Ja pamjet qesharake: