Protesta pati shumë të lënduar si pasojë e gazit lotsjellës ku mes tyre dhe efektivët e policisë.

Në videon e mëposhtme një protestues i shkon në ndihmë një punonjësi të policisë i cili po shfaqte shqetësime si pasojë e gazit lotsjellës. Protestuesi i afrohet menjëherë dhe i bën masazh në qafë, me qëllim që ta qetësojë disi të prekurin.

Ai bën masazh në qafë dhe i rri afër duke e ndihmuar.