Ajo është modele ruse, një nga ato yje që rrëmbejnë me të parën vëmendjen në rrjetin social Instagram, por që fatkeqësisht është dënuar me 18 muaj burgim.

Gjithçka ka lindur nga një ndalim rutinë policor, pasi Kira Mayer drejtonte automjetin e saj tip Mercedes pa pasur leje drejtimi.

E gjendur përpara shkeljes flagrante të qarkullimit rrugor, e ndoshta edhe pa asnjë “kacidhe” në xhep, ajo vendosi t’i korruptonte dy oficerët e policisë që e ndaluan me një propozim të padëgjuar më parë: një raport seksual mes të treve.

Por, pasi policët refuzuan propozimin, ajo doli nga makina dhe i goditi. Dënimi me 18 muaj burg besohet të jetë si për drejtim të paligjshëm automjeti, ashtu dhe për tentativë korrupsioni përmes akteve seksuale.