Nuk mund të ketë njëri që nuk ka provuar ndonjëherë eksperimente të ndryshme, kryesisht në fëmijëri ose gjatë orës së kimisë.

Një i ri nga Shtet e Bashkuara të Amerikës ka bërë një eksperiment duke përzier Coca-Cola-n me qumështin.

Pasi djali i ka përzier bashkë në një shishe, e ka lënë atë për disa orë mbi tavolinë, por rezultati i eksperimentit ishte vërtetë impresionues dhe i pabesueshëm.

Pamja pas eksperimentit duket e shpifur, pasi kjo përzierje duket si urinë dhe qumështi i mbetur në fund si mbetje fekalesh.