Forcat speciale Ruse kanë ndërmarrë një aksion kundër një zyre në Moskë e cila merrej me pastrim parash dhe mashtrim bankash. Zyra ndodhej në pjesën e nëndheshme të një ndërtese ndërsa për të hyrë brenda saj ishte thuajse e pamundur pasi policëve i’u është deshur një kohë shumë e madhe për të hyrë brenda saj. 

Teksa forcat speciale përpiqeshin të hynin në ambientet e zyrës, punonjësit brenda kanë pasur kohën e mjaftueshme për të shkatërruar të gjithë provat.

Forcat Speciale Ruse bastisin zyrën e… by gazetar-dualajm