Një burrë ‘me sy shqiponje’ ka zbuluar atë që duket si një avion i mbytur në Google Earth.

Robert Morton kur gjeti imazhet e qarta të një aeroplani në det jashtë Robert Morton.

“Ishte e pabesueshme dhe e çuditshme”, tha 55-vjeçari nga Doncaster, South Yorks. “Ishte duke kërkuar në Google Earth dhe më dolën pamjet e aeroplanit.”

Vendi në të cilin është dalluar aeroplani është më pak se 9 milje nga Aeroporti i Edinburgh.

Ende nuk është konfirmuar nga autoritetet nëse bëhet fjalë për ndonjë aeroplan të mbytur, apo ndonjë gabim të Google Maps.