Skena raportohet se është filmuar në një lokal në Prizzi të Palermos.

Një balerinë kubiste vendosi ti jepte më shumë ritëm mbrëmjes dhe nisi të kërcente mes personave.

Lëvizjet e saj tërhoqën vëmendjen e një burri që vendosi të kërcejë me balerinën.

Por, në një moment shfaqet bashkëshortja e tij dhe e sulmon fizikisht.

Gjest ky që krijon të qeshura mes të pranishmëve. Pas publikimit në rrjetet sociale, video u kthye në virale.