(Këshillohet që videoja të mos shihet nga persona të dobët)

A keni parë ndonjëherë se si lindin gjarpërinjtë? Nëse jo, atëherë kjo video tregon gjithçka.

Në pamjet që shihni në videon e mësipërme, gjarpri femër lind 6 të vegjël, njëri pas tjetrit.

Video është publikuar nga “Reptile Collective”, një kompani amerikane e cila merret me rritjen e gjarpërinjve.

Pasi është publikuar në rrjet, videoja ka marrë miliona klikime dhe shpërndarje.