Floyd Mayweather arriti të fitonte një nga ndeshjet më të përfolura të viteve të fundit kundër irlandezit  Conor McGregor. Ashtu siç dhe kishte premtuar në qoftëse do të fitonte ai nuk do të kursehej aspak për të festuar.

Ai ka postuar disa video nga festa pas festores ku shfaqet me disa balerina që kërcëjnë ndërsa ai hedh para pa pushim.

https://www.instagram.com/p/BYSmqkmlcFr/?taken-by=_i.ammegandenise

https://www.instagram.com/p/BYUJODBFwGf/?taken-by=_i.ammegandenise