Duke ndjekur udhëzimet e kësaj video, do mësoni se si të shpëtoni nga e qara kur prisni qepën.

Thelbi i gjithçkaje është eliminimi i pjesës fundore të qepës dhe tulit përreth asaj pjese.

Në këtë mënyrë eliminohet gazi që iu bën të lotoni në momentin që e prisni.

Këshillohet që këtë hile ta përdorni nëse nuk arrini që ti mbani lotët kur prisni qepët.

Në të kundërt shmangeni, pasi në këtë formë rrezikoni që të flakni ¼ e qepës.