Flaviu Cernescu mund të quhet pa dyshim si njeriu me i çmendur që mund të keni parë ndonjëherë.

Njihuni me atletin rumun i cili ecën në lartësi ekstreme mbi një hekur të hollë pa asnjë mjet sigurie.

Ai qendron i varur mbi hekura vetëm me një dorë, bën çiklizëm, zbret nga shkallët e murit dhe të gjitha këto i bën pa u siguruar aspak.

Fat apo aftësi? Të bësh të tilla gjëra në një lartësi prej 256 metra kalon çdo kufi të çmendurisë. Për më tepër shihni videon e publikuar nga “Daily Mail”.