Një grup punonjësish në Kinën Juglindore janë turpëruar publikisht nga shefi i tyre pas nuk kanë arritur objektivat e shitjeve.

Pamjet e çuditshme tregojnë 30 punëtorë meshkuj të zhveshur vetëm me boksera duke ecur nëpër rrugët e qytetit, Jiangmen më 1 tetor, duke shkaktuar habi tek banorët.

Ata ishin ndihmës shitës në një palestër dhe nuk arritën fitimin e pritshëm, sipas mediave kineze.