Një video interesante po qarkullon në internet, dhe do të habitene edhe ju kur ta shikoni.

Sipas pamjeve, copa e mishit, është aq e vogël sa askujt nuk mund t’i shkonte në mendje se mund të ndodhte diçka e tillë.

Teksa furra po bëhej gati për ta pjekur atë, copa e mishit çuditërisht vazhdon të lëvizë.

Ky gjest ka habitur kuzhinieren, e cila ka filmuar momentin që e la atë pa fjalë.