Futbolli është sporti më popullor dhe më i dashur në të gjithë botën. Por përveçse një sport i bukur, shpesh herë është mjaft i rrezikshëm.

Nuk janë të paktë rastet kur futbollistët kanë dhënë shpirtin në fushën e blertë në mënyrë tragjike.

Në videon e mëposhtme janë 15 nga rastet më dramatikë në botën e këtij sporti aq të dashur për ne, ku futbollistët kanë parë vdekjen me sy, pasi janë përfshirë në përplasje të fuqishme gjatë lojës me kundërshtarët.

Edhe pse kanë qenë shumë pranë vdekjes, jeta u ka dhënë një mundësi të dytë duke shpëtuar mrekullisht.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme: