Një video e frikshme po qarkullon në rrjetet sociale. 

Siç shihet dhe në pamjet e mëposhtme, një gjarpër del befas nga kondicioneri dhe kap e tërheq lart miun.

Video u filmua nga banorët në një shtëpi në qytet portual, Gangzhou në Kinë.

Në fillim të vitit po në Kinë u filmua një skenë pak a shume e ngjashme ku sërish protagonistë ishin një gjarpër dhe një mi