Nxitëset e tifozëve brohorisnin vazhdimisht: “Askush nuk dëshiron të luftojë, askush nuk dëshiron të luftojë me ju djema”.

Edhe ishte në mbështetje të ekipit të tyre të zemrës në fushën e lojës. Por duket në përfundim të ndeshjes, gjërat nuk kanë shkuar shumë mirë për dy vajza, njëra prej tyre pjesë e grupit të nxitëseve të tifozëve.

Një vajza ë shëndoshë e veshur me bluzë të verdhë i afrohet asaj dhe nisin të debatojnë. Por papritmas vajza më bluzë të verdhë e qëllon dhe këtu nis një sherr me grushte mes tyre.

Ndërsa të gjithë mendonin se vajza e shëndoshë do të fitonte, në fakt ndodhi e kundërta, pasi vajza nxitëse e tifozëve tregohet shumë më e shkallët dhe e plas përtokë rivalen e saj, ndërkohë që askush nuk ndërhyn t’i ndajë.