Ilir Demalia u përfshi në fyerje personale me gazetarin Kastriot Myftaraj në studion e “360 Gradë” në Ora News.

Demalia: Komunistët morën pronën në mënyrë arbitrare, ruajtën kadastrat. Ruajtën  pronarët origjinalë në kadastra dhe ’90-t bëri shkatërrimin përfundimtar që nuk e ka bërë asnjë armik i Shqipërisë.

Myftaraj: Javë për javë fillon për pronat.

Demalia: Unë nuk jam si ai që e kanë sjell në Tiranë. Nuk njef nënë dhe babë. Kam 300 vjet den baba den në Tiranë.

Myftaraj: Çfarë pune bën ky njeri në Amerikë? 30 vjet! Ka bërë ndonjë shkollë?!

Demalia: E kupton sa gormar je. Je njeriu më i pështirë.

Myftaraj: Pasi flasim dy orë këtu na nxjerr një bari. Ky zotëria punon bari atje.

Demalia: Ti je një derr!

Myftaraj: Unë e marr kur dal me delet. Ti nuk ke hyrë në qytetërimin shqiptar, do të hysh në qytetërimin amerikan.

Demalia: O kafshë! Ai është për fat të keq! Shihja fytyrën. Ti rron me shpifje dhe paguhesh për shpifje.

Myftaraj: Ti fillove të shpifësh që në vitit 1990. Në Kinostudio çfarë pune bëje?