Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Sarandë mbrëmjen e sotme, ku policia po ndjek me të madhe një person i cili lëviz me një kalë. Persona nga vendngjarja nuk kanë nguruar që ta filmojnë dhe dëshmojnë këtë ndjekje në redaksin e “Dualajm.com”.


policia ndjek kalorësin nëpër sarande by gazetar-dualajm