Pas sherrit masiv të ndodhur në Sarandë, një tjetër sherr me mjete të forta është regjistruar mbrëmjen e djeshme në Durrës.

Turistët kanë vendosur t’i zgjidhin problemet me shkopinj dhe grushte, për çështje makinash.

“Ja si “sqarohen” shqiptarët me njëri tjetrin edhe kur janë me pushime në Durrës.

Arsyeja: -Pse nuk më hap rrugën me makinë..”, thuhet në mesazh.