Një ngjarje tragjike ka ndodhur në Meksikë, kur një femër ka që.lluar me ar.më pesë të rinj në një përvjetor dasme.

Ekzekutimi që ndodhi pasditen e së hënës (26 nëntor) i la të rinjtë të vde.kur në vend.

Identiteti i kri.mineles që u zhduk pas vra.sjeve nuk është zbuluar ende.

Një burim anonim pranë ushtrisë tha se të shtënat ndodhën në festën e përvjetorit të martesës së një prej viktimave.

Në pamjet e rënda, shihet si vra.sësja i afrohet grupit me motor dhe i qëllon me armë pa thënë asnjë fjalë.

Autoritetet arritën në vendngjarje brenda pak minutave ku të 5 meshkujt u shpallën të vde.kur.

Përveç tyre, plu.mbat ‘qorr’ prekën edhe dy persona të tjerë që u dërguan me urgjencë në spital.