Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një autobus linje në SHBA. Një plak i cili është rreth 60 vjeç fillon të debatoj me një të ri me ngjyrë ndërsa situat kthehet gjithmon e më shumë serioze. 

Pasi kalojnë disa momenti plaku ndërron vend por i riu i afrohet sërish duke e provokuar dhe kësaj here ai i kalon kufijtë dhe 60 vjeçari fillon ta grushtojë me të madhe duke i’a thyer turinjtë të riut. 


Tërbohet plaku, shikoni çfarë i punon të riut… by gazetar-dualajm