Një qen ka bërë një akt vërtetë heroik dhe një shembull mahnitës nga bota e kafshëve, teksa është hedhur në ujë për të shpëtuar një mace që po mbytej.

Macja kishte rënë në ujë dhe po përpiqej dëshpërimisht të dilte.

Kafsha shtëpiake është vënë re nga dy qen dhe njëri prej tyre hidhet në ujë për ta shpëtuar.

Qeni arrin ta kapë dhe e nxjerr të sigurtë jashtë në trotuar.