Një pacient 60 vjeçar shkoi për ti bërë një vizitë syrit të tij ne qendrën shëndetësore New Medical Centre, Karnataka, Indi.
Ai ankohej herë pas here që kishte dhimbje dhe syri i digjte gjithmonë. Doktori i kësaj qendre spitalore dalloi një parazit në syrin e tij.

E gjithë sfida e doktorit ishte që ta nxirrte krimbin të gjallë dhe të mos ta vriste brënda syrit sepse do i sillte komplikacione te tjera më pas. Ishte e vështirë ta nxirrte sepse krimbi lëvizte por më në fund ja doli, dhe rezultati ishte një krimb i gjatë 15 centimetra.