Një episod i pakëndshëm ka ndodhur në Kaliforni, ku dy tifoze janë përleshur me njëra-tjetrën.

Siç shihet dhe në videon e bërë virale në rrjetet sociale, vajza e cila shihet ulur është krye-tifoze dhe bën thirrje që askush të mos zihet.

Por një vajzë tjetër, i është afruar dhe e ka sfiduar. Krye-tifozja e ka këshilluar që të mos luftojë me të, por vajza tjetër, e cila është trupmadhe, nuk ndalet dhe fillimisht e ngacmon me duar e më pas godet.

Por kryetifozja nuk ia la mangët, duke iu kthyer me ashpërsi dhe siç shihet në video e bëri të pendohet vajzën që e provokoi.

savannah-sierra-sprague-fight-video-cheerleader-beats-bully