Shkrimtarja dhe ish-kandidatja për deputete e Forza Italias, Alessandra Cantini ka shkokuar gjithë publikun dhe teleshikuesit e Rete 4 me veprimin e saj.

Në një moment Iva Zancchi e ka provokuar. Ajo i tha se ka një përceptim në publik që ajo nuk vesh të brendshme.

Ndërkohë që menjëherë Cantini u ngrit nga karrigia dhe ngriti fustanin. Aty i tregoi Zancchit se në fakt përceptimi ishte i saktë.

Alessandra Cantini ka thënë se e ka bërë shumë herë këtë gjë ndaj nuk e kishte problem. Ndërkohë që moderatori përpiqej ta mubulonte.