Forcat Speciale të Kosovës pa frikë krahasohen me GAGN

 Forcat Speciale të Kosovës pa frikë krahasohen me GAGN

Forcat Speciale të Kosovës, janë paraqitur në një formë të jashtëzakonshme dhe kanë lënë pas edhe disa nga Forcat Speciale elitë në botë.

Duket se grupeve të Forcave Speciale në botë, i është shtuar dhe një tjetër trup ushtarak, ai i Kosovës, i cili gjatë një parade është prezantuar për botën.

Në një video, duket se Forcat Speciale të Kosovës janë në një tjetër nivel dhe tepër të denjë, madje konkurrues edhe në rang botëror me forca të tjera si GAGN, Russia’s Alpha Group etj.

Madje nëse nuk do t’i shihnim flamujt e Kosovës, do të mendonim se ky lloj armatimi i përket Forcave Speciale Elitë, që kryesojnë prej vitesh në gjithë botën.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook