Pushimi mes pjesëe të para duket se nuk ka shkuar mirë në tribunat e stadiumit “Fadil Vokrri” të Prishtinës, gjatë ndeshjes mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Perleshje ne Kosove on Vidnews.

Nëpërmjet pamjeve të publikuara nga mediat atje, shihet se tifozët miq, janë përleshur me disa prej tifozëve shqiptarë që gjendeshin pranë tribunës së tyre.

Edhe pse një numër i madh stjuartësh gjendej aty, ata kërkonin konfrontimin fizik, por më pas gjithçka u qetësua.