Gjatë një panairi në Dubai, është prezantuar një tortë tepër e veçantë, e cila mendohet se ka thyer rekorde botërore për idenë dhe vlerën e saj.

E ndërtuar nga një vajzë nga Londra, torta me formën e një nuseje, ka surprizuar dhe mahnitur gjithë botën me pamjen e mrekullueshme të krijuar.

Në panair është prezantuar ëmbëlsira me katër diamante tre karatësh, ku vlera e secilit arrin në 15 mijë dollarë.

Vajza ka treguar gjatë prezanitmit të “produktit përfundimtar”, se për realizimin e kësaj torte i janë dashur 1 mijë imitime perlash dhe 5 mijë lule, të cilat kanë arritur vlerën 1 milionë dollarë.

Gjithashtu, përsa i përket produkteve ushqimorë, vajza tregoi se ka përdorur 20 kg çokollatë belge, 1 mijë vezë, si dhe 50 kg dekorim të bardhë.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook