Ballina Kuriozitet Perëndimi më i bukur që keni parë ndonjëherë, pamje të mrekullueshme (VIDEO)

Perëndimi më i bukur që keni parë ndonjëherë, pamje të mrekullueshme (VIDEO)

Qielli flakëron me ngjyrat e arit, rozës dhe lejlasë, dhe ky është perëndimi i diellit që do tju mahnisë me një ylber ngjyrash.

Gjuetari i stuhive, Mike Olbinski ndaloi të kapte momentin e veçantë më 2 qershor teksa isht duke udhëtuar në Dakotën e Veriut, dhe më pas e përshkroi atë si një skenat më të pabesueshme që kishte parë syri i njeriut.

Ai krijoi një video ‘timelapse’ që tregon lëvizjet e mrekullueshme të perëndimit të dellit me gjithë lavdinë e tij. Ai thekson se nuk ka pasur asnjë redaktim në ngjyra dhe pigmenti i shpejtësisë është saktësisht ajo që ai ka parë.

“Jam me fat që kam kujtime të tilla për gjithë jetën time”, thotë Olbinski.