Ballina Bota VIDEO/ Ishte duke hapur çadrën, por papritur një degë e madhe…

VIDEO/ Ishte duke hapur çadrën, por papritur një degë e madhe…

Fatkeqësitë natyrore përveç shkatërrimeve e dëmeve të panumërta që sjellin, shkaktojnë dhe viktima në njerëz.

Një video e cila është bërë mjaft virale në internet, shfaq një djal, i cili shpëton për mrekulli pasi një degë shkëputet nga pema.

Ai ishte duke shëtitur me qenin e tij që e mban në krah, teksa fillon shi. Më pas i riu ul qenin në tokë për të hapur çadrën.

Por sapo hap çadrën, një degë e madhe shkëputet nga pema, si pasojë e erës së fortë dhe nëse nuk do kishte lëvizur menjëherë nga vendi do ta kishte goditur në kokë dhe mund t’i kishte marë jetën.

Por mund të thuhet me plot gojën që personi në fjalë është një nga njerëzit me me fat në botë, pasi i shpëtoi një goditje që do të kishte qenë fatale për të.

Nuk ka të dhëna se në cilin vend është regjistruar video apo identiteti i të riut.