PISA, ITALI

Policia italiane arrestoi një çift shqiptar nën akuzën e vjedhjeve te rrobave me vlerë afër 200 euro.

Të arrestuarit janë një djalë 20 vjeç dhe vajza 18 vjeçe. Rrobat e vjedhura janë gjetur në çantën e vajzës.

Të rinjtë u dërguan në mbajtje, në pritje të gjykimit.