Janë vënë në pranga 7 persona italianë dhe shqiptarë, të akuzuar pasi kanë grabitur dhe kanë kërcënuar duke zhvatur makineri të rënda pune dhe eskavatorë.

Policia italiane e provincës së Astit ka ekzekutuar në ditën e sotme operacionin “Digger” dhe në orët në vazhdim do të zbardhen detajet rreth ngjarjes gjatë një deklarate për shqyp.