Bashkëshortja e 60 vjeçarit Agim Arapi qe u vra pas një zënke me vëllezërit Konomi për motive të dobëta kërkon zbardhjen e çështjes sa më shpejt.

Vjollca Arapi akuzon se prokuroria nuk po i merr në shqyrtim fare provat filmike të fiksuara nga bizneset përreth dhe po i bëjnë një padrejtësi asaj dhe të ndjerit Agim Arapi.

Ajo shprehet në një intervistë :

Unë dua drejtësi. Ata të tre e kanë vra. Unë hak nuk marr. Haku për mua është drejtësia dhe Zoti, sepse ma kanë vrarë të tre burrin, ma kanë masakruar.”

-I keni paraqitur pamjet në prokurori?

Patjetër! Habitem që nuk i shihni. Unë i shikoj dhe atje nuk shikohen.”

Bashkëshortja e të ndierit thotë se pamjet që tregojnë qartë se Jurgen Kurti ka qenë një ndër tre agresorët.

Shihe si shtyhet. Kërkova ndihmë dhe nuk ma dha njeri. Ja Jurgeni që më del mbrapa dhe më tall. Çfarë bëmë?! Ta vramë!-tha.

Vjollca Arapi i apelon organeve të drejtësisë, të marrin vendim të drejtë dhe të arrestohet ai që e konsideron autorin e vërtetë të vrasjes së bashkëshortit.

Burime nga prokuroria e Durrësit thanë se po analizohen pamjet filmike në vendin e ngjarjes dhe çështja po hetohet me seriozitet.

Për vrasjen e Agim Arapit më 11 prill në Durrës, po gjykohen dy vëllezërit Ekonomi.