Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në qytetin e Vlorës ku një 35-vjeçare shtatzënë ka humbur jetën ditën e sotme në spitalin e Vlorës. Gruaja kishte shkuar në spital për të sjellë në jetë fëmijën e saj por fatkeqësisht ajo ka ndërruar jetë në momentin e lindjes.

Prokuroria e Vlorës ka nisur menjëherë hetimet për zbardhjen e ngjarjes ndërsa ka nisur dhe një hetim ndaj mjekëve për mjekim të pakujdesshëm.