Një baba nga Kalifornia ka arritur ta shpëtojë të birin e tij nga një rrëzim që mund të rezultonte fatal për të.

Kamera e sigurisë e vendosur në dhomën e gjumit të vogëlushit, shfaq djaloshin që qëndronte i varur në shtrat dhe derisa po mundohej të dilte rrëshqet, por për një fije floku babai i tij e kap para se t’i prek koka në dysheme.

Babai “superhero” me shpjetësinë e tij i ka habitur të gjithë ata që kanë pasur rastin ta shohin videon, pasi po të vonohej qoftë dhe jë sekondë, vogëlushi sigurisht se do të rrëzohej.