Emri është ajo që na identifikon dhe bënë diferencën nga të tjerët.

Shpesh herë kemi pyetur veten se sa persona mund të disponojnë emrin tonë, apo sa i përhapur është emri jonë.

Epo tani kësaj dileme i erdhi fundi, INSTAT ka publikuar një link ku të gjithë mund të zbulojnë se sa persona në Shqipëri mbajnë emrin tonë.

Ajo çka duhet të bëjmë është thjeshtë të shkruajmë emrin tonë me germën e parë kapitale në hapësirën boshe, përcaktojmë gjininë dhe menjëherë do të shfaqen shifrat…

Zbuloje dhe ti se sa persona mbajnë emrin tënd në të njëjtin vend.

https://statemra.shinyapps.io/emra/