Thonjtë janë të ndryshëm për njerëz të ndryshëm!

Disa janë të gjatë dhe të rrumbullakët, të tjerë janë të shkurtër dhe katrorë. Por, pavarësisht të gjithë formave të thonjve ato janë përfundimisht unike. Ekzistojnë shtatë lloje të përgjithshme formash. Por, a e dinit se forma e tyre mund të zbulojë shumë detaje rreth personalitetit dhe karakterit tuaj? Sipas këtij testi argëtues, Po!

Mësojini tani disa të vërteta interesante, bazuar në formën tuaj të thoit!

1

Thonj të rrumbullakët

Nëse thonjtë tuaj përshkruhen si të shkurtër dhe të rrumbullakët, ju jeni ndoshta një person krijues dhe i vendosur me një dhunti dramatike. Ju keni një personalitet të fortë, duke krijuar argëtim dhe njerëzit janë tërhequr ndaj jush. Ju jeni një mik i vërtetë, besnik dhe bëni gjithçka për të mbrojtur ata që doni. Aventuriere, trime dhe e guximshme ju nuk hezitoni të ndërmarrni një sfidë të re. Disa ju thërrasin kokëfortë. Por, kjo është vetëm për shkak se ju e dini se çfarë doni!

2

Thonj drejtkëndësh

Ju jeni një person i guximshëm dhe i vendosur që gjithmonë e di atë që do. Ju jeni të pasionuar dhe kokëfortë. Në punë, motoja jote është “puna e zgjuar, jo e vështirë”. Ju gjithmonë mendoni nëpër të gjitha këndet e ndryshme para se të filloni një projekt të ri dhe kur vjen koha për të filluar, zgjidhni problemet shpejt dhe me lehtësi.

3

Thonj të gjatë

Nëse thonjtë tuaj mund të përshkruhen si të gjatë dhe drejtkëndëshe, ju jeni ndoshta një person social me një personalitet të fortë dhe me shumë zgjuarsi. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për të mësuar gjëra të reja dhe për të takuar njerëz të rinj, ju pëlqeni të keni përvoja të reja dhe të zgjeroni horizontet tuaja. Ju jeni të orientuar nga detajet, gjithmonë duke menduar me kujdes gjërat.

4

Thonj trekëndësh

Nëse thonjtë tuaj janë në formë trekëndëshe, ju keni të dy këmbët në tokë dhe punoni shumë. Ju jeni një udhëheqës i natyrshëm, i cili merr përgjegjësi lehtë. Ju shpesh jeni të ngarkuar me detyra të rëndësishme sepse njerëzit e dinë se mund t’ju besojnë. Çdo gjë që bëni, ju e bëni me kujdes.

5

Thonj të gjerë

Nëse thonjtë tuaj janë të gjerë dhe të sheshtë, ju jeni pa dyshim një person perceptues dhe analitik. Ju jeni gjithmonë i kujdesshëm për të menduar para se të flisni. Njerëzit shpesh ju drejtohen për këshilla dhe vëzhgime të mençura. Ju jeni një gjykatës i mirë i karakterit dhe i besoni instinkteve tuaja. Sepse ju jeni një person i qëndrueshëm. Ju doni të krijoni gjëra dhe të gëzoni kur puna juaj e vështirë paguhet. Ju vlerësoni funksionalitetin mbi gjithçka tjetër.

6

Thonj unik

A keni kutikula unike ose ndoshta të pabarabarta? Kjo do të thotë që ju preferoni të jetoni ndryshe nga të tjerët. Kjo filozofi vlen për çdo gjë, nga rrobat që vishni dhe në shtëpinë ku jetoni, në muzikën që dëgjoni dhe në ushqimin që hani. Ju shmangni zakonin. Ju jeni ngjyra unike dhe njerëzit janë tërhequr ndaj jush, kur ata duan të përjetojnë diçka ndryshe dhe me argëtim. E dini që kur argëtoheni, gjithçka realizohet më lehtë dhe me sukses më të madh, kështu që e zbatoni këtë kur punoni. Prandaj, nuk jeni kurrë të mërzitur!

7

Thonj oval

Nëse thonjtë tuaj janë të gjatë dhe oval, ndoshta jeni një person kreativ. Ju pëlqen të tërhiqeni dhe të merrni frymëzim nga natyra. Ju jeni me këmbë në tokë, por edhe imagjinativ. Ju jeni më të lumtur kur jeni të rrethuar nga gjëra të bukura. Di të duash dhe të japësh me pasion gjithë zemrën tënde. Ju shkruani gjithçka me zemër dhe kjo tregon rezultatet.