1- Luani
Të sigurtë, besnikë, ambiciozë, bujarë dhe krenarë.

2- Peshorja
Paqësorë, të këndshëm, idealistë, bashkëpunues.

3- Virgjëresha
Analitikë, të organizuar, të besueshëm, të kujdesshëm.

4- Gaforrja
Mbështetës, të orientuar drejt familjes, me humor dhe krijues.

5- Dashi
Optimistë, impulsivë, agresivë.

6- Shigjetari
Inkurajues, të pavarur, aventurier, të përmbajtur.

7- Ujori
Vizionarë, krijues, rebelë, pa emocione.

8- Binjakët
Kanë imagjinatë, përshtaten shpejt, të zgjuar, të pavendosur.

9- Akrepi
Pasionantë, dinamikë, obsesivë, manipulues.

10- Demi
Të durueshëm, këmbëngulës, posesivë, zemërhapur.

11- Bricjapi
Të përgjegjshëm, të shkathët, kontrollues, të përkushtuar.

12- Peshqit
Të ndjeshëm, me shpirt artistik, të dhembshur.