I marri

Ai përfaqëson një fillim të ri, një gjendje rinovimi dhe rilindjeje. Mundësitë janë të hapura për supozimet tona. Po hyni në të panjohurën, është një kujtesë për ta bërë udhëtimin siç është.

Mos harroni se të gjitha mësimet e jetës mësohen përmes përvojës. I marri përfshin rritjen personale, zhvillimin, aventurën dhe përvojat e reja.

Rrota e fatit

Rrota e fatit është një kujtesë për të gjithë ne që jeta është plot me cikle. Një nga mësimet që mësojmë është si të ecim brenda atyre cikleve.

Ne duhet të përjetojmë të keqen për të gëzuar të mirën. Rrota e fatit ju kërkon që të jeni jo vetëm në një humor të keq, por të shikoni për mënyrat si të përmirësoni situatën tuaj.

Pema e Pesëcepëshit

Përfaqëson përfundimin e një plani ose një qëllimi. Ajo gjithashtu nënkupton realizimin dhe manifestimin e një ndërmarrje krijuese në të cilën mund të gjendeni.

Projekti juaj është në vazhdim dhe kënaqësia është në majë të gishtave tuaj, vazhdoni të ushtroni aftësitë që keni fituar dhe suksesi po vjen. Kjo kartë ju inkurajon që të vazhdoni të punoni për ëndrrat tuaja dhe të mos i lejoni të tjerët të ndikojnë në mendimin tuaj.