# 1

Ju duhet të jeni të përgatitur për shkak se shumë ndryshime po vijnë në jetën tuaj! Në një kuptim, çdo gjë në jetën tuaj do të fillojë nga e para. Mblidhni dhe përqendroni të gjithë energjinë dhe forcën tuaj në vetvete. Ju keni mundësinë për të bërë ndryshime drastike. Ju duhet të braktisni zakonet e vjetra dhe të këqija.

# 2

Doni shumë të ekzagjeroni. Ju tentoni të jeni të ndërgjegjshëm dhe të vetëdijshëm, dhe shpesh edhe gjërat e vogla ju sjellin një stuhi emocionesh. Mos mbani gjithçka për vete, dhe mësoni të ndani mendimet tuaja. Nëse e keni këtë aftësi të çmuar, do të ndodhë diçka shumë e mirë dhe e gëzueshme.

# 3

Zemra juaj është lënduar shumë herë,jeni të vetmuar dhe të ftohtë, por gjithçka do të ndryshojë. Dashuria do të vijë. Ndërkohë, jepni buzëqeshje, dashuri dhe kujdes për ata që janë përreth jush. Ajo që jepni do të kthehet tek ju. Është shumë e rëndësishme të dini se diçka ose dikush e mirë po ju pret në këtë jetë.