Letra e parë

Faqja e Yllit pesëcepësh është një letër që shpreh ëndrrat dhe qëllimet tuaja. Ju jeni plot entuziazëm për çfarëdo biznesi që keni.

Filloni të bëni hapa të qarta për të arritur qëllimet tuaja. Letra është duke na kërkuar që të rritemi në një mënyrë që lulëzon jetën tonë dhe na sjell bollëk.

Letra e dytë

Gaztori na ka bekuar dy herë duke e çuar energjinë tek fillime të reja, gjendjen e ripërtëritjes dhe rilindjes. Mundësitë janë të hapura për pranimin tonë.

Ne po hyjmë në të panjohurën, Gaztori është një kujtesë për ta marrë udhëtimin ashtu siç është. Mos harroni se të gjitha mësimet e jetës nxirren përmes përvojës. Gaztori përfshin rritjen personale, zhvillimin, aventurën dhe përvojat e reja.

Letra e tretë

Qerrja na sjell energjinë e fitores dhe tejkalon pengesat nëpërmjet vullnetit, sigurisë tënde dhe kontrollin. Ju do të jeni të suksesshëm në ndjekjen e qëllimeve tuaja, por ju duhet të ruani përqendrimin, vendosmërinë dhe besimin në aftësitë tuaja. Qerrja ju thërret të tregoni sa vleni dhe të jeni të guximshëm.