Pasqyra na jep mundësinë që të vlerësojmë më mirë aspektet tona që nuk i njihnim. Zgjidhni një prej tyre:

# 1

Nëse keni zgjedhur këtë pasqyrë, kjo është për shkak se jeni një shpirt i lirë, që ju pëlqen të ndiheni të lirë nga çdo lidhje dhe mbi të gjitha nga çdo konventë shoqërore.

# 2

Ju jeni një person i vendosur dhe i fortë tek i cili miqtë gjithmonë mund të mbështeten.

# 3

Ju jeni një person i thjeshtë dhe intuitiv, nuk ju pëlqen të mbështeteni në modelet e momentit por në atë zgjat me kalimin e kohës.

# 4

Ju jeni një person shumë i rafinuar që nuk i pëlqen vulgariteti dhe banaliteti.

# 5

Ju pëlqejnë ekstravagancat dhe gjithçka që është jashtë të zakonshmes. Ju pëlqen të udhëtoni, sepse ju pëlqen të lidheni me njerëz të rinj dhe të ndiqni mjedise të ndryshme.

# 6

Ju jeni një person paqësor dhe i qetë, i cili largon shoqëritë e mëdha duke preferuar në vend të kësaj, afërsinë e pak njerëzve.