Nëse keni zgjedhur pergamenin nr.1:

Në të ardhmen e afërt do të merrni gjithçka që keni projektuar deri më tani. Por mbi të gjitha, për ju do të ketë dashuri. Ju do të befasoheni për mirë nga interesi që një person i dashur tregon për ju. Në ditët e ardhshme do të takoni personin e duhur për ju.

Nëse keni zgjedhur pergamenin n. 2:

Ju keni zgjedhur pergamenin e florinjtë. Pergameni i artë simbolizon mirëqenien financiare. Në dy muajt e ardhshëm do të merrni para, mund të jetë një bonus, një dhuratë e çmuar ose ndoshta një trashëgimi.

Nëse keni zgjedhur pergamenin nr. 3:

Aventura të reja po presin për ju. Është koha për të marrë një pushim të merituar. Pa marrë parasysh se ku ose me kë, gjatë kësaj periudhe do të keni njohuri shumë të dobishme dhe fitimprurëse.

Nëse zgjodhët pergamenin nr. 4:

Ju nuk keni qenë shumë me fat kohët e fundit. Por tani kjo është e gjitha pjesë e së kaluarës! Në të ardhmen e afërt, ndryshime të këndshme do të fillojnë në jetën tuaj dhe të gjitha çështjet dhe problemet do të zgjidhen në mënyrën më të mirë.