Nëse keni zgjedhur totemin e parë

Ju keni një shpirt të urtë dhe një zemër flori. Shumë njerëz janë përpjekur të thyejnë shpirtin tuaj në të kaluarën, por ju keni dalë gjithmonë nga flakët si një feniks nga hiri. Njerëzit do të flasin për ju edhe kur të largoheni, sepse jeni një person argëtues! Ju keni shumë miq dhe shumë admirues. Mos harroni të ngadalësoni, të ndaleni dhe të kënaqeni me gjërat e thjeshta në jetë, si një muzg i bukur, ose të takoni një mik të vjetër. Ju nuk e dini se ku do t’ju udhëheqë kjo lumturi!

Nëse keni zgjedhur totemin e dytë

Ju jeni zot i një shpirti të egër dhe të një zemre të pastër. Dashuria, bujaria dhe mirësia juaj do ta kapërcejnë këtë jetë dhe do të kalojnë në tjetrën. Ju e dini që keni vetëm një jetë për të jetuar dhe ju jeni duke e shijuar atë në maksimum. Ka shumë njerëz që ju admirojnë me zemrën tuaj të madhe dhe shumë prej tyre janë të frymëzuar dhe kërkojnë ngushëllim tek ju, kur ndihen të trishtuar ose në depresion. Ju keni një efekt qetësues për njerëzit që janë thjesht të pazëvendësueshëm!

Nëse keni zgjedhur totemin e tretë

Ju keni shpirtin e një aventurieri dhe zemrën e një luftëtari. Ju tentoni të përballeni me frikën tuaj përballë, pavarësisht se sa e vështirë mund të jetë ndonjëherë. Ju fshihni ndjenjat tuaja për të mbrojtur veten, por i jepni shumë dashuri botës. Ju keni shumë miq dhe shumë admirues. Njerëzit rreth jush janë shumë të tërhequr nga mirësia dhe bujaria juaj. Ju keni një frymë unike, shpresojmë që ju të dini se kjo do të çojë në gjëra të pabesueshme!

Nëse keni zgjedhur totemin e katërt

Ju keni një shpirt të urtë dhe një zemër flori. Jeta juaj ka pasur shumë pengesa dhe kthesa, por ju keni qenë gjithmonë të vërtetë me veten dhe me të dashurit tuaj. Ka raste kur dëshironi të keni më shumë ndihmë nga të tjerët, sepse keni një barrë të rëndë në këtë jetë, por e dini se është e gjitha për të mirë edhe kur nuk ndiheni kështu! Mos harroni të ngadalësoni, të ndaleni dhe të kënaqeni me gjërat e thjeshta në jetë.