Ka tre kafshë spirituale para jush.

Zgjidhni një kafshë që ju pëlqen më së miri dhe zbuloni se si kjo zgjedhje ju karakterizon.

1. Ujku

Ju jeni tepër të dhënë pas punës.

Ju jeni një lojtar ekipi. Njerëzit gjithmonë mund të mbështeten tek ju, por ju jeni gjithashtu një shpirt i pavarur.

Ju duhet të relaksoheni herë pas here.

2. Elefanti

Ju jeni një person kurioz dhe i pasionuar.

Ju jeni gjithashtu të përkushtuar ndaj të afërmve tuaj dhe jeni gati për t’i ndihmuar ata të realizojnë ëndrrat e tyre.

Mos u shqetësoni për mendimet e të tjerëve. Ju nuk mund të kënaqni të gjithë!

3. Bufi

Ju i ndjeni emocionet e njerëzve të tjerë.

Bufi simbolizon jetën, mençurinë, energjinë, shërimin.

Ju jeni një mik dhe shok fantastik.

Megjithatë, shpesh shqetësoheni për problemet e të tjerëve më shumë sesa tuajat, gjë e cila ndonjëherë mund të bëjnë më shumë dëm sesa mirë.